Om Brødrene Tohje AS

Kort om oss

Brødrene Tohje AS ble etablert i 1993. Vi omsetter i dag for 50 millioner kroner på årsbasis.

Vi har som mål å ha den beste forståelse til, og ha tillit fra, kunder og markedet generelt. Gjennom fornyelse og utvikling vil vi tilby vårt produkt og vår service som gir våre kunder kvalitative og økonomiske verdier.

Kundene skal vite at vi ønsker å bygge gode og varige forhold. Alle skal føle seg komfortable og trygge på å kjøpe våre produkter og vår service.

Vi fokuserer på
at våre bygg og anlegg skal gi de beste preferanser og stolthet for eierne og våre ansatte.

Vi bestreber oss
å skape et godt arbeidsmiljø med egne ansatte i alle faggrupper innenfor områdene bygningsmessige arbeider. Våre trofaste ansatte er vår beste referanse og gir våre kunder en trygghet for kvalitet og punktlighet.

Firmaet er i dag eiet av Eiendomsanering Prosjekt AS. Arne Waal Karlsen er firmaets daglige leder. Våre satsningsområder er Oslo og Akershus.

Spesialisert medarbeidere

Mur-, puss- og flisarbieder
Vi har en dyktig stab med seks egne murere og flisleggere. Vi utfører alle typer fasadearbeider, samt innvendig mur, puss og flisarbeider.

Tømrerarbeider
Tømreravdelingen har 20 selvstendige tømrere som er klare for alle slags oppdrag. Vi stiller også med komplette servicebiler.

Grunnarbeider
Vi har en grunnarbeideravdeling med tre mann og disponerer tre egne gravemaskiner med en kapasitet fra 1 til 14 tonn.

Lærebedrift
Som godkjent lærebedrift i murer- og tømrerfaget satser vi stort på egen rekruttering og har til enhver tid lærlinger engasjert. For øyeblikket har vi fire dyktige lærlinger, to som tømrere og to som murere.